GAUDEIX DELS AVANTATGES

DE SER CLIENT

Sol·licita ara el teu carnet

Farmàcia Badal 25

La filosofia de la Farmàcia Badal 25 sempre ha estat donar un bon servei als nostres clients, per això quan vostè ens visita espera de nosaltres que li ajudem a solucionar els seus dubtes o problemes relacionats amb el manteniment o millora del seu benestar, i li informem amb tot detall del que necessita saber.

 

Doncs bé, aquest és el nostre esperit, aconseguir que cada vegada que Un. ens visiti siguem capaces de satisfer les seves necessitats. I a més aconseguir-ho amb la qualitat, fiabilitat i seguretat que vostè espera rebre.

 

Estem en contínua comunicació amb tots els laboratoris per oferir-te sempre les últimes novetats en tots els productes. Et sorprendrà conèixer la varietat de productes que tenim adaptats a les teves necessitats.

 

Cuidem de tu, i aquest és el nostre objectiu. Per això, t'oferim serveis com:

 

  • Control de pes i tensió
  • Seguiment del creixement del teu bebè en els primers mesos.
  • Fórmules magistrals
  • Preparació de medicació personalitzada: *SPD

 

Una farmàcia pensada per atendre a tota la teva família. Disposem d'una targeta familiar que us proporcionarà descomptes i serveis gratuïts a tota la família. Perquè la farmàcia és per a tots, des dels més petits als més ancians.

 

No tot està relacionat amb la salut. I per això cuidem molt els nostres productes i serveis d'estètica, bellesa, cuidat de la pell, ... així com el teu somriure. Tenim productes per a totes les necessitats. Apropa't i et sorprendrem.

 

 

 

Tel. 93 421 33 34

Fax. 93 332 00 66

www.farmaciabadal.com

info@farmaciabadal.com

Farmacia Badal

Rambla Badal 25

08014 Barcelona